Kindcentrum Kansrijk op de kaart

Vind jij, net als wij, dat Kindcentrum Kansrijk een kans verdient? Laat hieronder van je horen!

Om Kindcentrum Kansrijk op de kaart te zetten hebben we namelijk jouw handtekening nodig! Dat zit zo: het Ministerie van Onderwijs toetst aanvragen voor nieuwe scholen sinds eind 2019 op basis van belangstelling en kwaliteit. Die kwaliteit waarborgen wij natuurlijk, samen met ons team. Maar voor die belangstelling hebben we jou nodig! Door jouw digitale handtekening te zetten toon je je interesse in Kindcentrum Kansrijk. Minimaal 200 handtekeningen zijn voor het Ministerie van Onderwijs een teken dat er voldoende belangstelling is voor Kindcentrum Kansrijk. Daar hebben we jou dus voor nodig!

Vanaf 1 juli t/m 15 oktober 2021 kun jij als ouder je belastingstelling tonen door jouw digitale handtekening te plaatsen. Voor elk kind dat op 1 november 2021 tussen de 2 en 4 jaar oud is mag je één handtekening zetten! Heb je twee kinderen die op 1 november van dit jaar tussen de 2 en 4 jaar oud zijn, dan mag je dus twee verklaringen afgeven. Wij hebben vervolgens t/m 31 oktober 2021 de tijd om onze aanvraag compleet te maken. Na 1 november is het wachten geblazen, want dan wordt onze aanvraag om Kindcentrum Kansrijk op de kaart te zetten beoordeeld door het Ministerie van Onderwijs. Zij hebben t/m 31 mei 2022 de tijd om ons groen licht te geven. Zodra we akkoord krijgen, is de gemeente Weert aan zet: zij hebben een jaar de tijd om huisvesting voor ons te regelen. Uiteraard houden we jullie tijdens dit proces op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zodra we groen licht krijgen gaan we alles op alles zetten om in september 2023 onze deuren te openen!

Toon je interesse via de knop hieronder. Je verplicht jezelf daarmee uiteraard tot niets! Je laat alleen zien dat jij nieuwsgierig bent naar Kindcentrum Kansrijk. Ken je ouders, professionals of andere belangstellenden die ook wel eens nieuwsgierig zouden kunnen zijn naar Kindcentrum Kansrijk?

Dankjewel, laat nog even je gegevens achter.